Praat je mee over de toekomst van Vollenhove?

Fijn wonen en leven in Vollenhove. Daar willen we met elkaar aan werken. Daarom maakt de gemeente Zeist met een aantal van jouw buren een plan voor de buurt.

Wat is het Vollenhove Advies Team?

De gemeente Zeist gaat aan de slag met een plan voor Vollenhove. Dit noemen we een gebiedsvisie. Hierin komt te staan hoe we van Vollenhove de komende jaren een nóg fijnere plek kunnen maken. En wat ervoor nodig is om dat met elkaar te regelen.

Niemand minder dan bewoners uit Vollenhove helpen de gemeente bij de gebiedsvisie. 37 enthousiaste buurtbewoners zitten in het Vollenhove Advies Team (VAT). Het VAT komt tijdens 6 bijeenkomsten met ideeën hoe we de wijk nóg beter kunnen maken.

Na afloop van de bijeenkomsten stelt het VAT een advies op voor de gemeente. Dit advies neemt de gemeente mee om de gebiedsvisie op stellen: een concreet plan voor de buurt.

Inloopavonden 't Volle Hof

Op 10 en 16 mei organiseerden we twee inloopavonden in 't Volle Hof. We wilden namelijk graag delen wat we tot nu toe hadden besproken in het VAT en wat de resultaten waren. 

Flyer voor het Vollenhove Advies Team

Ook waren we benieuwd naar jouw mening over Vollenhove. De inloopavonden waren een succes. We willen daarom iedereen bedankten die langs is gekomen en zijn of haar stem heeft laten horen.

Online je mening geven

Kon je niet bij de inloopavonden zijn? Dan mocht je ook online je mening achterlaten.
Tussen 8 mei en 26 mei kon je via deze link jouw mening geven. Stemmen op de stellingen is nu niet meer mogelijk. 

Vervolg

Alle opmerkingen van de inloopavonden en het online stemmen bespreken we in juni in het Vollenhove Advies Team. Daarna wordt het advies afgerond. De gemeente Zeist kan hiermee een gebiedsvisie opstellen en een voorstel hoe dit wordt uitgewerkt. We verwachten dat de gemeenteraad eind dit jaar een besluit neemt over het voorstel. Daarna kan het plan worden uitgevoerd.

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met projectleider Eveline Lock. Bel op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur naar telefoonnummer 14 030. Vermeld hierbij ‘gebiedsvisie Vollenhove’. Buiten die tijden kun je u ons via diverse andere kanalen, zoals de chatbot, 24/7 bereiken. Kijk hiervoor op zeist.nl/contact.